Welkom bij Of Karo's triangle

10-5-2013 De echografie wees uit dat Fajah drachtig is en er werden in ieder geval 6 pups geteld, wat uiteraanrd altijd anders kan zijn na de geboorte..

 de vader is Darry Du Jardin Du Malezy.. een zeer stabiele reu, deze combi is voor vele sport mogelijkheden geschikt. Heeft u interesse in een pup of meer info, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

3-10-2012.De echografie wees uit dat Fajah niet drachtig, dit ten spijt van mensen die op de lijst stonden.  Heel jammer maar de natuur gaat zijn eigen gang. Volgende planning wordt gemaakt en mensen die nog op de wacht lijst blijven staan zal ik op de hoogte houden.

 

6-9-2012, Fajah is gedekt en we gaan een spannende tijd tegenmoet.  Afwachten dus ;-)

 

7-3-2012. de voorgenomen dekking van of Dark Brightness , met Original Gaja, Brains versus Beauty gaat niet door..dus de brains doen niet mee....

 

13-2-12. Er is weer nieuws in de Karo's kennel.  Nena is loops en zal gedekt worden en de reu is een zeer goede werkhond, zowel praktijk als sport,  Sergeant Denzel.  Dit zullen voorjaar/zomer pups worden. Heb je interesse meld je aan voor een pup of stuur me een email voor meer info. via de dracht en nest knop kunt u straks alles volgen. Thema van dit nest, Rad des Tijds.

 zie fokplannen voor meer info betreffende plannen.

 

 

7-2-12.Ze mocht verleden week ook mee naar het aaihonden programma. Daar was ze ook zo lief en sociaal.

 

Ik was met Cuup en haar en er waren nog 3 andere honden. Ze mogen dan op de tafel lopen en krijgen dan brokjes van de bewoners. Dat zijn dementerende mensen, ook zwaar op de medicijnen. Joy was zo braaf ook naar en met de andere honden.

Er zat een man tegen de tafel aangeschoven helemaal gedrogeerd. Geen mimiek. Het hele uur zat die voor zich uit te staren.  Op een gegeven moment duwde hij zich op van zijn stoel om te vertrekken. Hij boog daardoor wat voorover over de tafel hangend. Joy kwam naar m toe en gaf m dikke knuffel / lebbers in zijn gezicht.

Die man ging met zo'n big smile op zijn gezicht weg dat ik er gewoon ontroerd door raakte. Lieve Joy.........  die zorgde daar toch maar voor.  Als of ze dat voelen.

 

Ja je kan trots zijn op je pupsels Karin.  Ben je ook .... maar toch maar weer even ter bevestiging.

kijk en daar ben je dan als fokker zo trots op....lieve Joy, tover jij nog maar veel smileys op de gezichten.

 

 

16-2-12..Ook Joy ,  Vrouwe Edan is een grote dame geworden en allemaal rond de 1 jaar, super toch.

 

15-01-12. Vrouwe Hera of Karo's Triangle , ( salmie) is loops geworden en morgen is ze jarig...dus een mooi kado-tje Hera en net als Gently een jonge dame nu.

 

11-12-11. Liadan of Karo's Triangle ( Gently, het rode pupje ) is loops geworden.. dus een jonge dame.

 

21-11-2011, met Finbar gaat het uitstekend, arthroscopie is goed gegaan en dus is Finbar stout zoals het hoort.  Zondag 20-11 mijn eerste workshop thuis gedraaid met een groep enthousiaste mensen van KC Weert..erg leuke dag.

 

28-10-2011, Gisteren  heeft Finbar een arthroscopie van beide schouders ondergaan. De groeipijnen die hij leek te hebben waren toch iets meer. Er is in de rechter schouder een los stukje bot weggehaald en in de linker schouder had dit al losgelaten en zat op een veilige plek. Finbar heeft 6 wkn lijnrust en helaas met zijn gouden reuen karakter uitgesloten van de fok.

 

3-10-2011,Ik heb weer vele cursussen  gevolgd en nog steeds volg ik een jaar training en veel ervaring opgedaan in allerlei takken van sport en zo heb ik besloten om weer groepslessen te gaan geven, zowel thuis als op uitnodiging. meer info komt zo snel mogelijk , wil je al info opvragen, stuur me gerust een email met vragen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


1-10-2011, Orlando heeft in Eijsden bij de Maasvallei zijn ipo 2 gehaald met 83-98-93 punten..hiep hiep hoera.

 

17-9-2011, Vandaag heeft Nena haar IPO 1 A gehaald in Deurne met 82 punten, en heeft Orlando zijn IPO 1 gehaald met 262 punten.

 

22-8-2011, de reu voor het nest van Fajah is bekend. Deep Space Nine DiZinxavi. Space komt uit een werklijn combinatie en is de broer van Nena. Wil je naar de website van Space, http://www.dizinxavi.nl
Heb je interesse in een pup uit deze combinatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


21-8-2011.ook Gently, lady in red heeft een blog, wil je haar volgen klik op de volgende link.  
http://liadanofkarostriangle.blogspot.com/

20-8-2011, Vandaag zijn we gaan intrainen bij NVBH club, Limbra voor het ipo 1 examen van Orlando en ipo 1A van Nena.
traindag was erg leuk en als vanouds heb ik weer een dag kunnen trainen zoals ik gewend was. Samen speuren, samen en voorelkaar appèl en samen en manwerk en vervolgens samen en voorelkaar slachtoffers zoeken. Kortom een super traindag in de bossen van Deurne en daarna samen eten en voldaan om 21.30 thuis komen, douch nemen en glaasje wijn daarna. ;-)

14-8-2011, Er heeft  een nestreunie van het zeven wateren nest plaatsgevonden, en de dag was super, zie foto's en verslag op  het jolige groentjes blog.

http://dejoligegroentjes.web-log.nl/de_jolige_groentjes/2011/08/het-zeven-wateren-nest-reunie.html

http://dejoligegroentjes.web-log.nl/de_jolige_groentjes/2011/08/het-zeven-wateren-nest-kwam-bijelkaar.html

http://dejoligegroentjes.web-log.nl/de_jolige_groentjes/2011/08/van-links-naar-rechts.html

8-7-2011,Eagle is uitgevlogen en heeft een gouden mandje gevonden bij de fam Kip., Eagle woont nu in de buurt van Gently en Hera. Dus leuk om zijn 2 zussen met regelmaat te zien. Eagle ik wens jou een super goed leven met je nieuwe familie.

6-7-2011, Ik heb de recallers online cursus van Susan Garrett 2x gevolgd, maar daarna ingesprongen in jaar online cursus, the inner circle peeps en onderdeel daarvan is de puppy peaks cursus over dus puppy's. Deze komt zeer goed van pas bij Finbar nu maar ook zeker bij het nest van Fajah.

5-7-2011. Omdat Fajah gedekt zal worden bij haar volgende loopsheid, die rond januari zal zijn is er voor haar ook een blog aangemaakt , zodat liefhebbers van haar, kunnen zien en lezen wat ze zoal meemaakt. Haar blog is

http://fajahnomavtwolfshome.blogspot.com/

Ook is er weer een update in alle andere blogs.

http://finbarofkarostriangle.blogspot.com/

http://ofkarostriangle.blogspot.com/

ook de joligegroentjes.nl , Orlando blog en all dogs blog, de jolige groentjes is bijgewerkt.
en het blog van Hera heeft ook een beautyfull update..

http://vrouwehera.blogspot.com/

26-6-2011, er is voor de derde keer in 4 mnd ingebroken op onze klup..en nu is er ook nog veel vernield. We kunnen dit niet bolwerken om ons heir tegen te wapenen, want men komt met groot materiaal om de zware sloten door te knippen en om de gemetselde muren om te slaan, we zijn er kapot van en zien geen andere mogelijkheid als er vanaf zien.

26-6-2011. We zijn gaan "uit" trainen in Eijsden bij de VDH de Maasvallei.  Goede trainsessie gehad en er heeft Finbar's zijn eerste speur ervaring opgedaan.

18-6-2011. Het weerzien van Nena en de pups en Orlando was hartverwarmend, en 3 dagen later mocht tante Fajah ook weer bij de heren, gelukkig, dit hebben we goed overstapt.Mede door dat Orlando er goed naar zijn naam luisterd, want de kennel deur had hij open weten te maken en zo stond hij opeens naast Nena n gelukkig ving ik dat moment ;-)

2-6-2011, Nena en Fajah zijn loops...oeiiii, wat zal dat moeilijk worden met the Great Orlando.

26-3-2011, Ik ben echt boos en verdrietig.. Er is weer ingebroken in onze club. Een hele kist dure gloed nieuwe apporteer blokken weg.  Mijn prachtige inklapbare bench, de sterio instalatie, accu's van het aggregaat..mijn overvolle paarse snoep trommel...alle blikjes drinken.....deur kapot, ...alle spullen die er lagen hebben we maar weggehaald...zo wordt het terrein echt minder toegankelijk voor mij om te trainen. Ik ben er echt boos en verdrietig om.

13-3-2011, Ester heeft een topic geopend over haar manier van voeren, via deze link,
http://www.voernatuurlijk.nl/forum/viewtopic.php?f=74&t=30222
kun je het menu van Hera volgen. Lees, geniet en ervaar hoe een prof rauw voerder dat doet.

12-3-2011. Orange baby-Joy, en vrouwe Hera en Sorcha-Joy zijn naar hun nieuwe eigenaren hebben hun gouden mandje gevonden. Het rode meisje, Liadan en roepnaam, Gently heeft ook een gouden mandje gevonden ver boven in Nederland. Mister Blue blijft bij mij en mogelijk zoeken we nog een gouden mandje voor een reutje..
informatie hierover verstrek ik persoonlijk per mail.
dus aarzel niet en stuur me een email.

wil je Hera volgen dan kan dat,
http://vrouwehera.blogspot.com/
wil je Finbar volgen, ook dat kan.
http://www.dejoligegroentjes.nl/blog2.php

21-2-2011. heel náár, maar ons club gebouw is leeggeroofd na een botte inbraak.

8-2-2011.vandaag hebben we Plinius de Nizinny van Femke begraven.  Bij thuiskomst op 6-2-2011 begroette Plinius Femke en bracht het speeltje en viel om en was dood.....6 jaar mocht arme Plien maar worden, geen leeftijd dus om Femke te verlaten.

29-1-2011. trainingsdag in Kerkwijk, door Shirley Clowes, organisatie www.x-factordogtraining.nl

16-1-2011. Nena heeft pups gekregen, 2 reutjes en 4 teefjes.  zie mee onder fokplannen >> nestverhaal.

6-1-2011. er is een nieuwe bewoner aan ons roedel toegevoegd, Poemba een 4 maanden jonge kater kitten.

31-12-2010, per toeval kwamen we er vandaag door de dierenarts achter dat onze rode kater Kenny, onze zeer sociale kater met honden en zeker voor pups een tumor in zijn bekkie heeft en dit zal hem geen lang leven meer bieden, kenny is 13 jaar en we wachten af hoe het zich ontwikkelt, op dit moment heeft hij geen pijn en er geen past van.

14-12-2010, de echo wees uit dat Nena drachtig is van in ieder geval 8 pups. Het eerste nest van Nena, het fantasy nest, naar de trilogie, De Zeven Wateren, wordt verwacht rond 16 januari.

27-11-2010, zowel Fajah als Orlando hebben beide het VZH diploma behaald in HSV de Molenbron.

16 nov, dekking heeft plaatsgevonden. tussen, Face-Orlando Noma v't Wolfshome x Deanna Space Nena di Zinxavi. Wil je alles lezen over de dracht, ga naar fokplannen >>> dracht.....

4 nov. Nena is aangestoken door Fajah en ook loops. ;-)

1 nov, Fajah is loops en Nena laat erg op zich wachten. en veel nieuws op beide bloggen over vakantie perikelen.

Zowel het Orlando blog als het alle honden web-log zijn zeer up to date. Dus neem gerust een kijkje op beide blog's om te weten wat de jolige groentjes zoals meemaken.

okt 2010 , Fokaanvraag door NVBH goedgekeurd, dus Nena laat de loopsheid maar komen.

1-8-2010..30 jaar getrouwd

28-7-2010. fokaanvraag de deur uit van het Nena en Orlando nest.

11-7-2010. vandaag hebben wij afscheid genomen van Jagger. Jagger had weer een hersenbloeding gehad en de warmte was voor zijn hart een killer. met verdriet hebben wij hem los gelaten, met alle goede, leuke en waardevolle herinneringen die we nooit zullen vergeten, 4-ever my soulmate. Jagger, my private Dancer.
Jagger is ruim 13 jaar geworden.

9-7-2010   Nena HD-A en ED-0/0
9-7-2010 Orlando HD-A en ED-0/0 
9-7-2010 Fajah  HD-A en  ED-0/0  

16-5-2010  Nena heeft haar VZH examen gehaald in Borgharen.
foto's op het jolige groentjes blog.

15 april, Fajah is loops.

28 mrt,. Orlando en Fajah zijn beide goedgekeurd op exterieur voor de werkhonden fokkerij door de NVBH
ook zijn beide geslaagd voor de NVBH gedragstest met soc +.
soc test, ruim voldoende,  bedreiging goed en schot , goed.
28 mrt 2010, Nena is met LOF geslaagd voor de NVBH gedragstest.

Nena heeft in maart 2010 te Belgie haar working permit speuren gehaald, een spoor van 1.6 km in max 30 min uitlopen. 

16-01-2010: Nena is loops