Welkom bij Of Karo's triangle

5-3-2013. Er zijn nieuwe fokplannen. 

Fajah Noma v,t Wolfshome

loopsheid verwacht in maart/april. . Heeft u interesse in een krachtige, vrije en stabiele pup en als sport hond, dan vraag om meer info. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  de pups worden geheel rauw afgespeend en leven in huis. Ook wordt er zeer veel aan socialisatie gewerkt en worden de pups al gedeeltelijk geoefend op veel balans toestellen. as pup kopers krijgen de mogelijkheid om er geheel bij te worden betrokken. Er staat dag en nacht een webcam aan en bevalling is te volgen per webcam ;-)

 

 3-10-2012. De echografie wees uit dat Fajah niet drachtig is. Nieuwe plannen worden gemaakt en heb je interesse in een pup van haar dan stuur me een email.

 

6-9-2012, Fajah heeft een eerste succesvolle dekking gehad.

 

13-7-2012, Het plan was er al en ik heb de

knoop doorgehakt. Fajah heeft een mooie leeftijd, is er klaar voor en voor mij is de tijd qua nest nu goed, volgend jaar/zomer/najaar kan het niet.  De voorgenomen reu van dit nest kan niet door gaan en dus heb ik gezocht naar een reu die Fajah een toefje mooi geeft maar die mij qua uitstraling ook aan staat. .

de reu die ik gekozen heb is,  DARIUS FAN

 

FIDO'S BELGEN HÚS. eig Eugenie van

Aalten.

ik verwacht Fajah's loopsheid sept/okt.

Fajah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je interesse in een pup, of vragen, stuur me een email. Fajah is een hond die met gemak sprongen neemt, ze is snel en veel will to please om te mogen werken. Ze is stabiel met een toefje drukte buitens huis, in huis is ze rustig, ze weet de uit knop in huis wel te vinden. Ze is actief en zeer goed te sturen. Ook is Fajah goed aan de maat om bv de agility sport te bedrijven. Darius is een agility hond bij uitstek. Ik verwacht uit deze combi werklustige vrije en stabiele honden. Niet geschikt om niks te doen, maar ze zullen alles leuk vinden. Ook deze pups worden hetzelfde gesocialiseerd als de vorige 2 nesten. Uitgebreide socialisatie dus en ook beginselen van trainen krijgen ze mee in hun bagage koffertje. Ze worden compleet rauw afgespeend, NRV. De pups leren dus hun kaakspieren heel goed gebruiken, want gemalen is er niet bij.  Vragen of interesse , mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

24-11-2011,fokplannen zijn weer verandert.....Nena zal in 2012 gedekt worden, reu is nog niet bekend. 

bewezen is dat pups van Nena zeer stabiele vrije honden zijn, dus heb je interesse in een stabiele rauw voer pup, laat je op de lijst plaatsen. Loopsheid verwacht rond maart.

 

17-10-2011, Fajah zal in januari niet gedekt worden, we schuiven deze dekking een half jaartje op.

 

 


7-6-2011, Fajah is loops en dit zal betekenen dat ze bij haar volgende loopsheid gedekt zal worden en dit is januari/februari. Dus de pupjes groeien op in het gezonde en frisse voorjaar. De reu is nog niet bekend maar zal uit gezonde werklijn fok komen.

28-4-2011.. bij voldoende aanvraag zullen er  pups komen van Fajah Noma v't Wolfshome. De reu is nog niet bekend maar zal uit gezonde werklijn komen.
heb je interesse in een vrije , werklustige pup en sta je achter rauw voeren, meld je aan...Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
wil je weten hoe de pups hier opgroeien, klik op 
http://www.ofkarostriangle.nl/index.php/fokplannen/nest
hier zie je hoe wij pups socialiseren.
ook na het nest verlaten houdt advies en hulp niet op en ben ik altijd bereikbaar voor vragen, betreft, opvoeding, voeding en training.

12-3-2011,de kleine muizen verlaten langzaam het nest.

16-1-2011, de pups zijn geboren. 2 reutjes en 4 teefjes. mam en pups maken het uitstekend.

14-12-2010, Nena is drachtig. Via het knopje , dracht kunt u alles volgen over haar dracht tot de geboorte, daarna knopje nestverhaal aanklikken.

 4 nov.'10 Nena is loops.
zo rond november zal Nena loops worden en zal ze worden gedekt.
heeft u interesse in een leergierige, sociale, vrije en stabiele groenendaeler waar u alle takken van sport mee kunt bedrijven.
mail me.
Er staan al enkele gegadigden op de lijst. 

Dit worden geheel rauw gespeende pups, van rauw etende ouders.

Deanna Space Nena DiZinxavi X Face Orlando Noma v ‘t Wolfshome.

de NVBH heeft deze combinatie goedgekeurd voor de fok.

voor serieuze liefhebbers of vragen, mail me gerust , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.